کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی

دسته بندي : فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت
توضیحات:
مقاله ترجمه کمّی سازی  سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی، در قالب فایل word و در حجم 13 صفحه، همراه با pdf اصل مقاله به زبان انگلیسی.

عنوان انگلیسی مقاله:
Quantification of Roundup Ready soybean in Brazilian soy-derived foods by real-time PCR

سال چاپ: ۲۰۰۸

محل انتشار:
International Journal of Food Science and Technology 2008, 43, 1027–1032

نمونه ترجمه:
افزایش قابل توجهی در رشد موجودات اصلاح شده ژنتیکی در سالهای اخیر مشاهده شده است. به عنوان یک نتیجه از مقدمه چینی در بازار محصولات زراعی اصلاح شده ژنتیکی (تراریخته)، قانونی در سراسر جهان برای مقابله با این سوال وضع شده که آیا از آن استفاده شود و یا لیبل گذاری مورد نیاز بر روی محصولات تراریخته و مشتقات آن صورت بگیرد. هدف از این کار شناسایی و کمی سازی سویا تراریخته در محصولات مشتق شده سویا است که در بازار تجاری در فلوریانو، برزیل به فروش میرسد و آن با هدف تجزیه و تحلیل مبتنی بر واکنش زنجیره ای پلیمراز هست. از شصت و دو نمونه پروتئین سویا ساخته شده و نمونه شیر سویا پودر شده مورد بررسی قرار گرفته، چهل نمونه شامل سویا (RR) بوده است. تجزیه و تحلیل کمی نشان داد که تنها دو تا از چهل نمونه RR بالا 1٪ داشته است.
دسته بندی: فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 19661 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:343 کیلوبایت

 قیمت: 64,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    ابتدا فایل را با با نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج نمایید. برای دانلود رایگان نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.

    ------------------------------------------------------------------------------------
    تعداد صفحات انگلیسی 12 صفحه (2973 کلمه)
    تعداد صفحات ترجمه فارسی 11 صفحه



  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل word ترجمه فارسی+فایل pdf اصل مقاله